Over Alkobel

Sinds 1998 is Alkobel specialist in verkeerssignalisatie & bouw- en veiligheidsmaterialen voor zowel de BENELUX als de rest van Europa.

Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe of alternatieve producten om een zo gebalanceerd mogelijk assortiment aan te bieden. Ben je vertegenwoordiger van een leveranciers firma en wens je graag contact te leggen, dan kan dat hier.

Vind je een product niet terug, ben je niet zeker of het product wel geschikt is voor jouw toepassing of situatie? Onze medewerkers hebben diepgaande product- en marktkennis en staan klaar om je te helpen en met je mee te denken!

Producten op maat

Veel van onze producten zijn geschikt om te voorzien van uw eigen logo of afwerking. Ook kleuren in uw huisstijl zijn mogelijk. Vraag hierover meer info aan onze medewerkers!

Voorraad en snelle levering

Omdat we over een eigen opslag beschikken, kunnen we voor een heel aantal artikelen een snelle levering garanderen.

Partnership tussen groothandel en kleinhandel

In eerste instantie is Alkobel invoerder en groothandel. Resellers of grote ondernemingen hebben andere noden dan een particuliere klant en Alkobel bespreekt dan ook een constructief samenwerkingsvoorstel met aangepaste voorwaarden op maat van hun bedrijf. Verder ondersteunt Alkobel haar B2B-klanten door middel van marketingtools, productinfo,…

Ons team

Heidi

Zaakvoerder
info@alkobel.com

Ronald

Manager
purchase@alkobel.com

Shauni

Teamleader Sales
sales@alkobel.com

Peggy

Boekhouding
accounting@alkobel.com

Insaf

Sales assistent
sales@alkobel.com

Eline

Sales assistent
sales@alkobel.com

Komlan

Magazijn

Rikkert

Magazijn

Spike

Magazijn

Nana

Magazijn