Over Alkobel

Sinds 1998 is Alkobel specialist in verkeerssignalisatie & bouw- en veiligheidsmaterialen in de BENELUX en Europa. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe of alternatieve producten om een zo gebalanceerd mogelijk assortiment aan te bieden. Ben je vertegenwoordiger van een leveranciers firma en wens je graag contact te leggen, dan kan dat hier. Vind je een product niet terug of ben je niet zeker of het product wel geschikt is voor jouw toepassing of jouw situatie? Onze medewerkers hebben diepgaande product- en marktkennis en staan klaar om je te helpen en mee te denken!

Producten op maat

Veel van onze producten kunnen we voorzien van je eigen logo of afwerking. Ook kleuren in je huisstijl zijn mogelijk. Vraag hierover meer info aan onze medewerkers!

Voorraad en snelle levering

Omdat we over een eigen opslag beschikken, kunnen we voor een groot deel van onze aantal artikelen een snelle en vlotte levering garanderen!

Partnership groot- en kleinhandel

Resellers of grote ondernemingen hebben andere noden dan een particuliere klant. We bespreken graag samen een aangepast voorstel met voorwaarden op jouw maat.

Ons team

Peggy – Boekhouding

Insaf – Sales assistant

Shauni – Teamleader sales

Komlan – Magazijnier

Rikkert – Magazijnier

Spike – Magazijnier