Veelgestelde vragen

Bestellen

Kan ik korting krijgen?

Onze producten hebben staffelprijzen. Indien uw aanvraag deze aantallen overstijgt, maken wij graag een offerte op maat. Vraag ernaar bij onze verkoopmedewerkers.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kan uw bestelling op volgende manieren plaatsen:
– U belt naar +32 3 219 09 86 en onze medewerkers helpen u verder
– U mailt naar sales@alkobel.be en legt uit welke producten u wil bestellen en hoeveel
– U kiest uw producten in de webshop en rekent meteen af
– U komt persoonlijk langs in onze showroom

Kan iedereen bij Alkobel kopen?

Alkobel is in de eerste plaats een gespecialiseerde groothandel. De dienstverlening is dan ook aangepast aan de noden van aannemers, resellers en overheden. Iedereen kan echter wel terecht op onze webshop.

U bent steeds welkom in onze showroom voor verdere toelichting bij producten en voor offertes op maat.

Betalen

Wat zijn de betaaltermijnen

Nieuwe klanten en particulieren wordt gevraagd om contant, rembours of op voorhand te betalen. Heeft u reeds meerdere malen besteld dan kan een betaling op factuur met standaard betalingstermijn van 30 dagen worden toegestaan. Betaaltermijnen en -voorwaarden zijn steeds onderwerp van voorafgaande toestemming door Alkobel. Heeft u specifieke vragen of factuurvereisten, contacteer dan aub een Alkobel medewerker voor een betalingsafspraak op maat van uw onderneming.

Mag ik een korting voor contante betaling afhouden?

Alkobel doet er alles aan om haar prijzen zeer scherp en competitief te houden. Dit maakt een bijkomende korting voor contante betaling onmogelijk. U kan een commercieel voordeel genieten door bijvoorbeeld grotere aantallen af te nemen (zie staffelprijzen) of door uw bestelling persoonlijk te komen afhalen en zo transportkost te vermijden.

Garantie & retours

Ik heb een beschadigd of defect product ontvangen. Wat nu?

Alkobel streeft naar een optimaal kwaliteitsniveau voor zowel haar producten als voor haar dienstverlening. Het is echter nooit uit te sluiten dat een product beschadigd wordt tijdens de productie of tijdens de behandeling of verzending ervan.

Voor de garantievoorwaarden verwijzen wij naar de Algemene Verkoopsvoorwaarden die u kan downloaden van de downloadsectie van deze website. Belangrijk is dat u zo snel mogelijk uw verkoopmedewerker verwittigt van uw klacht en dat u de goederen met retourdocument (eveneens te downloaden) in geschikte verpakking retour stuurt naar Alkobel. Voor de volledigheid van uw garantiedossier is het eveneens aan te raden dat u foto’s neemt van het beschadigde product in kwestie.

Het volledige dossier zal door Alkobel in detail worden bestudeerd en bij een gerechtigde klacht zal een aangepaste oplossing worden voorgesteld.